Werkwijze


Als fotograaf ben ik gedreven, altijd op zoek naar nieuwe, creatieve mogelijkheden om een foto speciaal en bijzonder te maken. Als bruidsfotografe werk ik relaxed en met hier en daar een grapje probeer ik te zorgen voor een beetje ontspanning. Emoties, familie, details; niets ontgaat mij en zo krijgen jullie een prachtig album. Ik werk onopvallend maar laat jullie niet in de steek als het op de fotoshoot neer komt. Met hier en daar een aanwijzing zullen jullie je zeker niet ongemakkelijk voelen, het wordt altijd reuze gezellig.

Ik werk vakkundig en dat houdt in dat ik altijd op een veilige manier werk. Ik zorg altijd dat ik een 2e camera mee heb. Ook de foto’s worden geschoten op 2 kaartjes, zodat als er 1 stuk zou gaan dan is daar de andere nog. Eenmaal thuis aangekomen staan jullie foto’s veilig op een server met meerdere schijven, altijd een dubbele back-up dus. Deze foto’s staan hier jaren en jaren en gooi ik nooit zomaar weg.

Als jullie de website doorgekeken hebben en jullie zijn geinteresseerd zijn jullie welkom voor een vrijblijvend gesprek. In dit gesprek maken we kennis en laat ik zien hoe de boeken er uit zien en bespreken we globaal jullie trouwdag. Ook is er alle ruimte om vragen te stellen. Daarna spreken we elkaar nog één keer een paar weken voor de bruiloft, jullie nemen jullie planning mee, we leggen nu alles vast, ook welk trouwalbum jullie willen.

Op de bruiloft ben ik natuurlijk ruim op tijd aanwezig en als ik plotseling ernstig ziek zou worden dan zijn er altijd back-up fotografen die voor mij in kunnen vallen. Mijn systeem is zo gemaakt dat zij precies kunnen zien wat wij besproken hebben en zullen ze fotograferen hoe jullie dat willen. Enkele weken na de bruiloft stuur ik jullie trouwalbum digitaal in PDF op en checken jullie het album. Hierdoor hebben jullie dus het traject helemaal zelf in de hand. Als jullie goedkeuring geven laat ik het album drukken en hebben jullie deze binnen 3 maanden in huis. Dit geldt ook voor ouderalbums etc.