Over mij


Wie ben ik

Leuk dat je op mijn website bent. Ik ben Sanne en woonachtig in Nijkerk. Ik ben dit jaar 10 jaar getrouwd met de liefste man van de wereld; Matthijs. We hebben twee mooie en lieve zoontjes genaamd James en Zion van bijna 3 jaar en een half jaar en een leuke hond.
Ik word vaak omschreven als enthousiast, gedreven, betrouwbaar, creatief, flexibel en eerlijk. Ik hoop dat jullie zo een beetje een beeld van mij krijgen:)

Waar houd ik van

Natuurlijk houd ik heel erg van fotograferen, van de liefde, van mensen en vooral de combinatie tussen die drie. Ik hou van mijn familie en vrienden waar ik graag leuke dingen mee doe, ik hou van uit eten gaan, van reizen, vooral met mijn man, van liedjes schrijven of wandelen met mijn hond. Met ons gezinnetje doen we graag ‘leuke dingen’ zoals naar de hei, de dierentuin, een pretpark, een zwembed etc etc. Ook houd ik van zingen in een gave band, en mijn geloof in Jezus. Al deze dingen geven me super veel inspiratie en ideeën voor en tijdens het fotograferen.

De mooiste baan

10 jaar geleden heb ik mijn studie fotografie afgerond en heb mij gespecialiseerd in bruidsfotografie. Ik heb er erg veel plezier in, omdat het zo’n pure dag is waar men al maanden, soms jaren naar uit kijkt. Voor de meeste mensen is dit een van de mooiste dagen van hun leven en dit moet vakkundig, relaxed en met een beetje humor vastgelegd worden. Ik vind het een grote eer dat ik deze dag mag vastleggen met alle gelukkige momenten die daarbij horen. Mijn focus ligt alleen op verliefde, verloofde en getrouwde mensen, ik fotografeer alleen Loveshoots en Bruiloften. Elk jaar volg ik minstens één workshop/seminar/conferentie in binnen- of buitenland. Zo houd ik mijn skills up to date, doe ik nieuwe inspiratie op en word ik beter in wat ik doe.

Herinneringen voor het leven

Bruidsfotografie is niet langer het zomaar vastleggen van de grote dag omdat het er bij hoort. Nee, bruidsparen beseffen steeds meer dat je een herinnering maakt voor het leven. Een dag waarop alle familie en vrienden samen zijn. Mijn journalistieke manier van fotograferen zorgt ervoor dat niets gemaakt is en alles wordt vastgelegd zoals het echt gebeurt. Als bruidsfotograaf is het mijn passie om alle bijzondere momenten te ‘vangen’ in een foto waar het bruidspaar en de nakomende generaties nog jaren van kunnen genieten.


Werkwijze


Jullie krijgen ook ongedwongen foto’s

Als fotograaf ben ik gedreven en altijd op zoek naar nieuwe, creatieve manieren om een foto speciaal en bijzonder te maken. Als bruidsfotografe werk ik relaxed en met hier en daar een grapje probeer ik te zorgen voor een beetje ontspanning. Emoties, familie, details; niets ontgaat mij en zo krijgen jullie een prachtig album. Ik werk onopvallend maar laat jullie niet in de steek als het op de fotoshoot neer komt. Met hier en daar een aanwijzing voelen jullie je zeker niet ongemakkelijk, het wordt altijd reuze gezellig.

Professioneel

Ik werk vakkundig en dat houdt in dat ik altijd op een veilige manier werk. Er gaat altijd een tweede camera mee. Ook de foto’s worden geschoten op 2 kaartjes, mocht er 1 stuk gaan. Eenmaal thuis aangekomen staan jullie foto’s veilig op een server met meerdere schijven. Altijd een dubbele back-up dus. Deze foto’s staan hier jaren en jaren en ik verwijder nooit zomaar iets.

Jullie zijn geïnteresseerd, en dan?

Hebben jullie de website doorgekeken en zijn jullie geïnteresseerd? Dan zijn jullie welkom voor een vrijblijvend gesprek. In dit gesprek maken we kennis, laat ik zien hoe de trouwalbums er uit zien en bespreken we globaal de trouwdag. Ook is er alle ruimte om vragen te stellen. Wanneer jullie mij boeken, maak ik een contract op en vraag ik een aanbetaling van €500,-. De bruiloft is dan definitief geboekt! Hoera!
Daarna spreken we elkaar een paar weken voor de bruiloft nog één keer. Jullie nemen jullie planning mee en we leggen alles vast, ook welk trouwalbum jullie willen.

Op de bruiloft ben ik op tijd aanwezig en werk ik onopvallend. Ik maak contact met de gasten en doe gezellig mee aan de bruiloft. Hoe minder ik op val, hoe beter en spontaner de foto’s worden; daar boeken jullie mij immers voor!

Jullie krijgen ongeveer een maand na de bruiloft de foto’s digitaal en maken zelf een selectie voor het album. Ik maak het album op en stuur het naar de drukker. Alle bestelde producten zijn binnen 3 maanden binnen.