Albums


Het trouwalbum is op de trouwringen na vaak de enige tastbare herinnering aan één van de mooiste dagen van je leven. Het is niet alleen tastbaar, de mooiste momenten van jullie trouwdag staat erin vastgelegd. Veel mensen onderschatten hoe belangrijk het is een mooi album over te houden aan de trouwdag. Ik hoor regelmatig van kennissen en vrienden dat ze vreselijk spijt hebben gehad dat ze niet iets meer geïnvesteerd hebben in een (mooi) trouwalbum.

Mijn trouwalbums zijn van kwaliteit en kunnen generaties lang worden doorgegeven. Ze blijven stevig, kleurvast en zijn goed schoon te houden. Ik werk met digitaal gedrukte boeken en dit geeft een modern, strak effect. Je kunt alle kanten op met de opmaak van de bladzijden. Ook hebben de bladzijden geen storende naad of ophogende bladzijden waardoor je het ‘lay-flat’ effect krijgt.

Je kunt de boeken bestellen in het formaat 35x35cm of 30x30cm. Daarnaast kun je kiezen uit talloze soorten kaften. Bijvoorbeeld Acryl of Brushed Steel met een mooie grote foto, een kleinere foto of een effen voorkant. Er zijn tientallen soorten leer en stof waarmee je de voor/achterkant kan bekleden, voor ieder wat wils! Ook werken we met de prachtige vintage-collectie! Deze albums zijn van linnen met ingestanste letters. Voor diegene die houdt van een subtiel en stijlvol album is dit de perfecte mogelijkheid. Deze albums zijn te leveren in verschillende kleuren natuurtinten. De albums zijn relatief zwaar, maar ze zijn gemaakt om een levenlang mee te gaan! Bekijk hieronder een aantal foto’s.