Awards


Het zijn de kroontjes op het werk, die awards. Ik leef er niet persé voor en mijn doel is om mijn bruidsparen een super mooie serie foto’s te kunnen geven. Toch zend ik de beste foto’s in voor verschillende awards. Dat doe ik zodat ik dan beoordeeld word door -meestal- de beste fotograferen ter wereld en dat zijn wijze lessen zodat ik mijn werk steeds beter ga doen, het onderste uit de kan haal.
Geniet mee van deze award-winnende foto’s.

Geweldig! Deze foto won eerder al een Master award en nu ook een award van de internationale wedstrijd ISPWP in de categorie ‘kids will be kids’; de 11e plek. Wat een eer!

Een Master of Dutch Wedding Photography Award! Dit keer met een speciale foto uit San Fransisco die ik maakte van 4 vrienden. Ik heb er een leuke blog over geschreven en die kun je hier lezen:-)

Hoera! Mijn eerste award die ik mocht winnen bij de International Society of Professional Wedding Photographers. Zoals je het in de naam al kunt lezen; een internationale plek. Deze foto won de 17e plek in de categorie ‘ceremony’. Ik ben heel trots op deze foto omdat dit het officiele, het feestelijke en het spannende van een bruiloft in één foto weergeeft. Bedankt Gerald en Sima voor jullie openheid en dat ik letterlijk en figuurlijk zo dichtbij mocht komen!

Een Master of Dutch Wedding Photography Award. De meeste nederlandse fotografen zenden in voor deze award. Drie internationale fotografen mogen stemmen en als de foto twee of meer stemmen heeft, krijgt deze een award. Geen gemakkelijke opgave en daarom ben ik zo blij met deze award die ik eind 2015 mocht ontvangen. Een super spontaan moment op de bruiloft van Ramon en Natascha tijdens de ceremonie.

Deze foto kreeg in 2015 een Master of Dutch Wedding Photography Award. Een spannend en geweldig moment op de bruiloft van Mischa en Maresca. Deze twee werken in de entertainmentbusiness en natuurlijk werd hun openingsdans een waar spectakel.

Een fearless Award! Hoera! Eén van de de grootste internationale wedstrijden en ik mocht in 2015 een award in de wacht slepen. Deze foto is gemaakt op de trouwdag van Mischa en Maresca en terwijl haar vader een super toffe vuurwerkshow gaf eindigde hun trouwdag in Maresca’s verjaardag. Een onvergetelijk moment.

Wat een intiem moment. Ik stond zo dichtbij maar toch voelden Peter en Christy zich op hun gemak en waren helemaal in het moment. Deze foto kreeg een Master of Dutch Wedding Photography award. En ook nog mijn eerste ooit. Wat tof!

Het lijkt een beetje treurig, maar dat viel op dat moment reuze mee. Ze wilde zo graag een vlecht maar ze moest een knot. Deze foto illustreert precies hoe het er aan toe gaat op een bruiloft. De ouders -en bruidspaar- Vincent en Suzanne vonden dit zo’n geweldige foto omdat het helemaal de sfeer weergaf van dat moment. Gelukkig trok alles bij en was de kleine meid de rest van de dag hartstikke gelukkig. Deze foto is in 2016 beloond met een Master of Dutch Wedding Photography Award.

Mijn stoerste rock-‘n-roll bruidspaar van 2015 Guido en Renee trouwden in Zeewolde en toen zagen we ineens deze toffe plek. Ik was niet zomaar klaar met deze foto en ik heb ze een tijdje onder dit kunstwaar laten staan, maar het is het resultaat waard: een toffe Master of Dutch Wedding Photography award in 2016.

De Bruidsfoto en Film Award 2016, ik heb er dit jaar weer een nominatie voor gekregen, hoera! Het leuke is dat dit de grootste wedstrijd van Nederland is en deze foto is samen met nog een aantal andere foto’s uit duizenden foto’s uitgekozen. Bruidsparen (to-be) mogen hun stem uitbrengen en we horen in juni de uitslag!
Met dank aan Gerrald en Sima en hun heerlijke echtheid en enthousiasme op de trouwdag is deze foto tot stand gekomen.

Deze nominatie kreeg ik voor de Bruidsfoto Award 2015 en maakte kans in de categorie Bruiloft in Beeld.