Marieke & Jelle


We zijn heel erg blij met de foto’s! Je hebt een aantal momenten op geestige en/of ontroerende wijze weten vast te leggen: van het moment dat we elkaar voor het eerst zagen, tot trotse blikken van (groot)ouders, semi-genante momenten, etc. Ook de resultaten van de ’shoot’ mogen er wezen! We hebben nauwelijks gemerkt dat je er was en toch staan de belangrijkste momenten er op.
Nogmaals: we zijn erg blij en zullen je van harte aanbevelen bij vrienden en kennissen.
Heel veel dank en hartelijke groet,

Marieke & Jelle


Rob & Sabine


Op internet kwamen we foto’s van Sanne tegen. De originaliteit sprak ons aan en heeft ons doen besluiten een afspraak te maken. Na een gezellig gesprek en het bekijken van haar werk wisten we al snel dat Sanne onze foto’s mocht maken.
Tijdens de ceremonie leek Sanne niet aanwezig, de foto’s bewijzen dat ze er was. Elk moment is vastgelegd.
Wij houden er niet van om op de foto te gaan, maar wat zijn de foto’s mooi en spontaan geworden! We vinden het erg mooi dat we er op staan precies zoals we zijn. De groepsfoto’s zijn origineel en grappig. Hier hebben we veel positieve reacties op gekregen.

Sanne, wat ben jij spontaan, creatief en positief. We zijn heel blij dat jij onze trouwfoto’s hebt gemaakt en hopen dat je nog veel mensen blij mag maken met zulke mooie foto’s. Heel erg bedankt!

Groetjes Rob & Sabine


Richard & Annemieke


“Hey Sanne!
We hebben zojuist jouw originele pakketje gehad met onze foto’s van de bruiloft.. Wat een FAN-TAS-TISCH talent ben je!!
Je foto’s vertellen een verhaal. Samen gingen we er met een glimlach, lachend of soms juist stil met een herinnering aan een emotioneel moment doorheen. Geweldig hoe je zó momenten vast kunt leggen op onze bruiloft. We vonden het fijn dat jij er bij was en onze bruiloft zó ter herinnering hebt weten vast te leggen.
Namens ons allebei: BEDANKT!
Hartelijke groet,
Richard & Annemieke”


Aart & Debbie


“Het werk van Sanne Bruidsfotografie kenden we al, ze fotografeerde bruiloften van mensen uit onze vriendenkring en elke blog die we voorbij zagen komen was weer uniek. Telkens prachtig, de gevoelens en details die ze vastlegt, alsof je erbij bent.
Nu brak onze eigen grote dag aan en moesten we op zoek naar een fotograaf. Als eerst dachten we natuurlijk aan Sanne, maar toch hebben we nog even verder gezocht, op gesprek geweest bij andere fotografen maar hun werk sprak ons minder aan. Sanne moest het echt gaan doen. Zij heeft oog voor detail, is een gezellige spontane fotograaf en ze creëert een ongedwongen sfeer. (erg, erg prettig).
Sanne wilde graag bij onze dag aanwezig zijn als fotograaf. Op de dag zelf hebben we haar -behalve tijdens de fotoshoots- niet veel gezien, terwijl ze de hele dag door foto’s nam. Ook onze gasten waren vol lof over haar manier van werken.
Een aantal weken na onze bruiloft ontvingen wij de foto’s en hebben ontzettend genoten van begin tot eind. Wat de mensen zeggen is waar, je beleeft de dag opnieuw. Inclusief tranen , inclusief slappe lach. Die heerlijke sfeer van die dag ervaren we elke keer opnieuw wanneer we de foto’s bekijken. Inmiddels hebben we ons album al zo vaak bekeken, en het verveelt niet. Het blijft fantastisch!
Sanne bedankt voor jouw aanwezigheid, het vastleggen van onze dag en rekening houden met hoe wij zijn!
Je bent een topper!”


Ruben & Olga


“Na veel struinen op internet kwamen we bij Sanne Bruidsfotografie terecht. Wat ons direct aansprak in haar foto’s, is dat het lijkt alsof je zelf aanwezig bent bij de bruiloft. De foto’s zijn spontaan en vol emotie. Het zijn geen ‘gemaakte’ foto’s, maar ze zijn heel puur. Ze heeft ontzettend veel oog voor detail.
Tijdens ons eerste gesprek met Sanne in haar knusse kantoor, waren we direct overtuigd dat zij de persoon was die onze bruiloft mocht vastleggen. Ze is heel vrolijk, spontaan en zit vol energie. Ze heeft veel tips en leuke ideeën.
Ondanks dat wij er zelf niet zo van houden om gefotografeerd te worden, was de fotoshoot heel relaxed en leuk! Ook de rest van de dag hadden we er absoluut geen last van dat we werden gefotografeerd. Je merkt niet dat Sanne aanwezig is, maar de close-up foto’s zijn het bewijs dat ze vaak heel dichtbij is. Wat wij heel prettig vonden, is dat de groepsfoto’s binnen mum van tijd gemaakt waren, waardoor er veel tijd overbleef om met de gasten rond te brengen voor het avondfeest begon.
Wij kunnen Sanne Bruidsfotografie absoluut aanraden!
Sanne, bedankt voor de prachtige foto’s en het fantastische boek, we zijn er ontzettend blij mee!
Groetjes, Ruben & Olga”


Ramon & Natascha


“Ramon en ik zijn per toeval bij Sanne Bruidsfotografie terecht komen en wat een geluk hebben we hiermee gehad! Het eerste gesprek in haar knusse kantoortje tussen de weilanden gaf ons al snel een fijn gevoel. De albums waren prachtig die we te zien kregen, maar het feit dat we ons eigenlijk direct bij Sanne op ons gemak voelden maakte het besluit om haar te boeken heel eenvoudig. Op de dag zelf is Sanne heel professioneel en tegelijkertijd heel gezellig om er bij te hebben. De fotoshoot verliep heel relaxed en hier kwamen naast hele mooie foto’s ook heel grappige foto’s uit voort. De stijl van Sanne spreekt ons erg aan, als we ons boek bekijken dan knalt de sfeer van de dag er direct weer vanaf en de emoties bij ons en de gasten zijn haast voelbaar. Geen romantische filtertjes waardoor elke foto hetzelfde lijkt, maar heldere en pure beelden. Kortom, een prachtige herinnering aan een geweldige dag! Dank Sanne! “


Matthew & Kirsten


Op de foto gaan is niet mijn hobby. Zeker niet als je zo graag wilt dat de foto’s mooi worden. Maar tijdens de fotoshoot met Sanne heb voor het eerst genoten van een fotosessie. Wij waren als bruidspaar gewoon met elkaar en Sanne maakte daar foto’s van. Sanne is duidelijk wanneer ze duidelijk moet zijn en verder merk je niet dat ze er is. Ze combineert een vrolijke en enthousiaste persoonlijkheid met een professionele aanpak. Dat levert prachtige echte beelden op. Mijn favoriete foto’s zijn die van een bijzonder moment, emotie of blik met net een ander perspectief.


Johan & Yvonne


“Via haar website kwamen we bij Sanne. De foto’s op haar blog spraken ons enorm aan: Net een andere invalshoek dan anders, origineel en prachtig. Tijdens onze kennismaking bleek al dat Sanne erg creatief is, meedenkt en super enthousiast is. Ook tijdens de bruiloft was de interactie met ons en de gasten helemaal goed, meestal subtiel aanwezig, en bij de geposeerde foto’s met daadkracht en humor. Ook wij hebben aan den lijve ondervonden welke creatieve opstellingen Sanne kan bedenken! De dag vloog voorbij, en wat is het dan een verrassing als de foto’s komen. Ze overtroffen onze verwachtingen. Het was lastig kiezen tussen de foto’s om ons album samen te stellen? We mochten er 90 selecteren, en vervolgens ging Sanne weer aan de slag. En gisteren ontvingen wij het eindresultaat: Wat een prachtig album. Een geweldige herinnering aan een even geweldige dag. Sanne, bedankt voor jou creativiteit, professionaliteit, het meedenken, het fijne contact en het pracht resultaat! We bevelen je van harte aan! “


Mark & Martine


“Op zoek naar een fotograaf voor onze bruiloft kwamen wij de website van Sanne tegen. De stijl van fotograferen sprak ons direct aan, en na een gesprek besloten wij al snel met haar in zee te gaan. Dit is geen moment tegengevallen. Haar enthousiaste, aanstekelijke manier van werken zorgt voor een ontspannen sfeer, waarin zij ondertussen professioneel en met oog voor detail fotografeert. Dit resulteert in prachtige foto’s die ons met een lach aan onze dag doen terugdenken. We krijgen veel complimenten van familie en vrienden die onze foto’s zien. Ook het album is een geweldige, blijvende herinnering geworden aan de dag van ons leven. Sanne, bedankt! Mark & Martine”


28 mei 2014

Peter & Christy


“Lieve Sanne, Wij zijn blij dat jij onze fotograaf was op onze bruiloft!

De hele dag heeft het geregend.. Maar jij wist er toch wat moois van te maken!

Soms was je kledder nat, maar hier gaf je niks om. Je hebt vol enthousiasme deze dag van ons vastgelegd. Wij houden vooral van spontane foto’s, dit is je goed gelukt! Ook de fotosessie verliep heel relaxt, ondanks de stromende regen ;).

Het album is super mooi geworden, ook met veel leuke details van de dag.

Je hebt alles goed voor elkaar, de website, Facebook, mailcontact, heel professioneel en leuk. Wat we ook heel leuk vinden is je post, hoe alles eruit ziet, je maakt overal een feestje van! Dat is waar bruidsparen op zitten te wachten.. Op jou! Je bent een jong talent! “


23 mei 2014

Günter & Laura


“Wij zijn op 23 mei getrouwd en hebben een geweldige dag gehad! Sanne heeft onze trouwdag op een unieke wijze vastgelegd. We hebben Sanne ervaren als een enthousiaste, creatieve en zeer professionele fotografe die mooie, spontane en originele foto’s klikt met oog voor detail en compositie.

We voelden ons helemaal op ons gemak bij Sanne en de fotoshoot in de Domtuin was een mooi moment van de dag zelf. Het voelde niet alsof we aan het poseren waren, het was heel gezellig en we hebben veel gelachen met elkaar. Tijdens de trouwceremonie hebben wij nauwelijks in de gaten gehad dat ze er was, ze gaat zeer onopvallend te werk. Ook al onze daggasten vonden Sanne een leuke fotografe.

We zijn superblij met ons trouwalbum! Het uitpakken daarvan was al een feestje op zich, heel leuk gedaan. Het is een mooie herinnering om na te genieten en onze trouwdag te herbeleven. We krijgen door het bekijken van het album heimwee naar onze trouwdag, de sfeer is zó goed weergegeven. Het album is ook heel mooi ontworpen en zulke gave foto’s! Onze familie en vrienden aan wie we het hebben laten zien zijn ook erg onder de indruk. De spontane en bijzondere momenten zijn allemaal vastgelegd. De foto’s zijn zo ‘echt’, met humor en emotie. Precies zoals we wilden!

Mede dankzij Sanne is onze trouwdag een onvergetelijke dag geworden…”


15 mei 2014

Daphne & Davy


“We zijn echt super blij met onze keuze voor jou. Je hebt onze grote dag niet alleen prachtig in beeld gebracht. Op de dag zelf zorgde je voor een ontspannen sfeer tijdens de fotoshoot, ondanks de zenuwen. Ook van onze gasten hebben we alleen maar positieve reacties gekregen: ‘Wat een pittige meid’, ‘Wat een gave foto’s’ en ‘Wat een unieke stijl’ hebben we vaak gehoord. Dat maakt ons nog trotser op onze foto’s en de emotie die je hebt vastgelegd ontroert ons nog steeds. En nu hebben we alles samengevat in een prachtig album dat we al veel keren hebben bekeken. Sanne, dankjewel!”


29 november 2013

Lukas & Anne


“Beste Sanne,

Wat zijn we blij dat we jou als fotografe hebben gekozen. Het kiezen van een fotografe vonden we spannend, Anne is iemand die ontzettend graag na geniet van foto’s. Daarom vonden we het erg belangrijk dat we blij zouden zijn met de gemaakte foto’s. Anne heeft een tijdje jouw blog gevolgd en vond dat je een leuke stijl hebt.

Op de dag zelf was jouw aanwezigheid heel prettig. Op de momenten in het gemeentehuis en tijdens onze kerkdienst leek je niet aanwezig maar de mooie foto’s laten zien dat je alles goed hebt vastgelegd. Tijdens de groepsfoto’s was jouw inbreng top, je had leuke ideeën, je stelde de mensen op hun gemak, je was vrolijk en gezellig.

Na de bruiloft kregen we al heel snel alle foto’s te zien, wat leuk om ook nog momenten te zien die ons waren ontgaan. We hebben een selectie van de foto’s gemaakt en in prettig overleg met jou het album digitaal samengesteld. Het is fijn om te merken dat jij pas tevreden bent met je werk als wij dit ook zijn. Binnen een paar weken na de bruiloft hebben we ons PRACHTIGE ALBUM ontvangen.

Onze familie en vrienden overladen ons met complimenten van de prachtige foto’s.

Sanne, hartelijk bedankt!”


13 september 2013

Marc en Melanie


“Na gesprekken met diverse fotografen hebben voor jou gekozen. Tijdens het kennismakingsgesprek was er vanuit ons meteen een goed gevoel over jouw als fotograaf. De stijl van fotograferen vonden we erg mooi en we hadden ook wel meteen een klik.

Als voorproefje hebben we eerst een loveshoot gedaan. Dit was erg leuk om te doen en heeft op de trouwdag zelf ervoor gezorgd dat we beide al een beetje gewend waren aan de camera. Op de dag zelf hebben we weinig van je aanwezigheid gemerkt en tijdens de fotosessies was je ook releaxt en gaf je goede aanwijzingen. Wat ons betreft een enorm compliment!!! De foto’s zijn schitterend en we krijgen ook heel veel complimenten over het album!! We krijgen van veel mensen om ons heen te horen dat het zo’n mooi dik boek is geworden.

Het album en de foto’s kijken we nog regelmatig in en een aantal foto’s hebben mooie plekjes gekregen in ons huis.

Misschien ben je niet de goedkoopste fotograaf maar 1 tip voor aanstaande bruidsparen. Ze is het geld zeker waard!! bezuinig niet op je fotograaf.”


20 augustus 2013

Patrick & Nanja


“Hoi Sanne, op een mooie zonnige dag in Juli werd ik gebeld door jou met de boodschap dat wij van familie als huwelijkscadeau jou als fotograaf kregen. Fantastisch nieuws en eerst ongeloofwaardig voor ons. Eerder had je de bruiloft van mijn zus en nichtje al gefotografeerd en nu die van ons ook, wat een feest! Wat mag het resultaat er wederom zijn zeg.. wat een kwaliteit en detail! Een fotograaf die je iedereen wel wilt aanraden. Je bent super getalenteerd en je hebt onze dag op hele mooie herinnering weten vast te leggen. Een herinnering vastgelegd op foto’s die wij nog lang zullen koesteren. Hartstikke bedankt!”


5 juli 2013

Theo en Gemma


“We wilden onze bruiloft graag vastleggen op een manier die bij ons en onze trouwdag zou passen. Mooie foto’s die het gevoel van de dag weergeven, vrolijk en vooral niet te stijf”. Via het internet kwamen we bij Sanne terecht. Na het kennismakingsgesprek waren we zeker van onze keuze. We hadden een goed gevoel bij Sanne en waren onder de indruk van haar foto’s en de mogelijkheden die ze had voor een mooi album. De fotoshoot op de bruiloft was erg ongedwongen en gezellig en tijdens de ceremonie merk je haast niet dat Sanne er is. We zijn ontzettend blij met onze foto’s en kunnen de keuze voor Sanne dan ook zeker aanraden”


26 april 2013

Johan & Annelie


“Ruim een jaar voor de grote dag zijn wij op internet gaan kijken naar een fotograaf. We wisten heel goed wat we niet wilden: standaard foto’s. Wij wilden juist romantische, maar toch ook vrolijke foto’s. Gewoon lekker gek doen en dan foto’s schieten. En zo kwamen we op de site van Sanne terecht. De site en de foto’s spraken ons gelijk aan, dus hebben we een afspraak gemaakt. Toen nog bij Sanne thuis en de klik was er meteen. Dit voelde goed. Als je voor Sanne kiest, kies je ook voor een bepaalde stijl.

Op onze trouwdag zelf regende het, maar toch hebben we nog heerlijk buiten foto’s kunnen maken. Van te voren hadden we al afgesproken dat we ook nog een trash the dress shoot zouden gaan doen, dus wij maakten ons nergens zorgen over.

Terwijl wij op huwelijksreis waren had Sanne al een blog gezet op de site. We hebben daar zoveel reacties op gekregen. Helemaal super. Wat wij op dat moment voelde, zie je ook terug op de foto’s. Geen geposeerde foto’s, maar foto’s die bij ons passen.

En toen de trash the dress. We wilden graag naar Scheveningen, maar bij aankomst op het strand waaide het heel hard. Jammer dachten we, maar we zijn er nu toch. En wat zijn het ontzettende gave foto’s geworden. Ze zijn zo mooi, dat we ook daar een album van hebben laten maken door Sanne. We wilden graag de zee in en dat hebben we ook gedaan. We hadden nooit verwacht dat Sanne en stagiaire Esther ook de schoenen uit zouden trekken en allebei met blote voeten in de zee gingen staan. Oh wat was het koud, maar het was zo leuk!

Sanne is te roemen om haar professionaliteit, enthousiasme en bovenal haar spontaniteit. Wij hebben heel erg genoten van het maken van de foto’s. ”


16 februari 2013

Channah & Dieshjon


“Wat is er op je trouwdag nou een van de belangrijkste dingen…
De meeste mensen kunnen veel dingen opnoemen maar vergeten doorgaans het belangrijkste: een goede en bovenal vertrouwde fotograaf!

Wij wisten van tevoren dat we dit echt heel belangrijk vonden, erger nog; we hadden Sanne al geboekt voordat we überhaupt wisten waar we zouden trouwen en hoe de dag er uit zou komen te zien.

Natuurlijk kost een bruiloft ontzettend veel geld en zijn er genoeg fotografen die goedkoper zijn dus je bent snel geneigd om op de fotograaf te besparen… NIET DOEN want een goede fotograaf zorgt ervoor dat je door de foto’s deze dag kunt herbeleven en alle warme herinneringen terug kunt halen!

Wij hebben zoveel reacties gekregen op de foto’s van Sanne, ook mensen die bij het zien van de foto’s betreurden dat ze bij hun eigen huwelijk niet de keuze hebben gemaakt om toch iets meer aan de fotograaf uit te geven waardoor je uiteindelijk zoveel meer hebt!

Iedereen die getrouwd is kent dat weemoedige gevoel aan het einde van de dag, de dag is voorbij gevlogen, het was fantastisch en had het maar langer kunnen duren…. Dat gevoel hadden wij absoluut, wat een geluk toen we het album kregen en we zoiets moois in handen hadden!

Wij kunnen maar een ding zeggen en dat is dat je absoluut voor Sanne moet kiezen, ze is: professioneel, spontaan, ontzettend fijn in de omgang maar bovenal een waanzinnige fotografe die fantastische foto’s maakt! Bedankt Sanne!!”


5 oktober 2012

Friso & Lianne


” Hoi Sanne,

Met heel veel plezier denken wij terug aan de fotoreportage en je aanwezigheid op de dag… wat was het leuk en prettig met je samen te werken. Fijn dat het vastleggen van de foto’s zo relaxt en ontspannen ging, op een verder toch al spannende dag. Én wat is het resultaat ‘Wow!’ geworden. Je hebt er een bijzonder mooi, creatief en uniek fotoalbum van gemaakt. We laten dan ook vol trots aan iedereen ons album zien én dat is ons heel veel waard!! Wij hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen…

… Sanne bedankt! “


14 september 2012

Jolanda & Hendry


” Sanne bruidsfotografie kunnen wij zeker aanraden voor het vastleggen van je trouwdag!
De fotoshoot was erg gezellig en ontspannen en Sanne heeft erg leuke ideeen maar geeft ook de ruimte om zelf mee te denken over fotolocaties of poses tijdens de shoot. Gedurende de dag zelf verneem je amper dat er een fotograaf bij is maar Sanne weet wel steeds de mooiste en leukste momenten op te merken en te fotograferen. Ze heeft met name oog voor details in het fotograferen en dat geeft verassende en afwisselende foto’s.
Het fotoalbum geeft een perfecte indruk van de dag en de sfeer van de verschillende locaties waar we gedurende de dag geweest zijn en de momenten die we beleefd hebben. Wij krijgen veel complimenten over Sanne’s aanwezigheid op de dag zelf en over het prachtige fotoalbum! “